СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIII, брой 4, 2016

Фирма VAS чества 25 годишнина с много забавления

Фирма VAS чества 25 годишнина с много забавления

Tова лято фирма VAS ще навърши четвърт век. 25 години е достатъчно време за една компания да стартира, да расте и да се утвърждава на пазара. За толкова дълго време, обаче, няма как да не срещнеш много хора, личности, които да бъдат до теб през годините и да станат част от твоя успех. Защото хората винаги са били и ще бъдат най-ценният ресурс в бизнеса. Затова и тази пролет екипът на VAS организира отворено събитие, насочено към хората - партньорите, клиентите, приятелите, семейството, колегите. В избора на име за събитието, компанията обмисля няколко идеи, които да характеризират мероприятието и като домашен пролетен панаир, и като дни на отворените врати, и така се появява сякаш от само себе си: „Пролетни врати при VAS“.

От компанията с радост съобщават, че са били домакини на едно незабравимо изживяване, в което е имало от всичко по много. За любопитните и заинтересовани от работата на фирмата – разходка из производството. За сръчните – предизвикателство от работилниците на VAS. Среща - за старите партньори и приятели. За гладните – скара, за жадните бира и домашна лимонада. За децата – цял един ден без компютри, телефони и таблети, но с игри от нашето детство – скачане с чували, игра на фунийки, ластик, лагерни колички, футбол и волейбол, джаги и много други. За всички – духова музика и народни танци.

Въпреки обявения за работен ден (събота 14.05) и променливото време, събитието премина в много позитивна атмосфера. За което свидетелства и мнението на гостите: „Хей, получи ви се - колите на поляната, кебапчета на скарата, духова музика и хората, забавленията – чувстваме се, като на истински събор“. Всички гости си пожелаха и догодина да станат част от подобен и запомнящ се вълнуващ ден. А от фирмата дадоха тържествено обещание това да се случи.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини