ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина V, брой 5, септември 2011

В София ще се проведе първият форум за геотехническо и тунелно строителство

От 12 до 14 октомври София ще бъде домакин на първата българска конференция за геотехническо и тунелно строителство GEO PROJECTS 2011.

Събитието ще предостави на участниците във форума изключителната възможност да споделят опита си и установените практики с изтъкнати професионалисти от бранша. Водещи експерти в областта ще консултират присъстващите как да повишат стандарта си на работа.

Тематично конференцията ще бъде разделена на геотехническо и на тунелно строителство. Основните дискутирани теми в рамките на конференцията са: „Изграждане на метро София“, „Системи за контрол на трафика и засичане на инциденти в тунелите в Европа“ и др.

„GEO PROJECTS 2011 е на изключително високо международно ниво. Потвърдено е официално участието на проф. д-р инж. Конрад Болей от Университета към Министерството на отбраната в Мюнхен, проф. д-р инж. Ханс Георг Йодл от Техническия университет във Виена, проф. д-р инж. Валтер Витке, изпълнителен директор на компанията WBI – Worldwide Engineering и други, както и на международно признатите лектори проф. д-р инж. Божидар Божинов, д-р инж. Стоян Братоев, изпълнителен директор на „Метрополитен“ ЕАД, арх. инж. Валентин Трашлиев“, обяви доц. д-р инж. Виктор Ташев, управител на Българската асоциация по геотехническо и тунелно строителство.

GEO PROJECTS 2011 е най-значимото събитие в България в сферата на подземното строителство и е отлична възможност за срещи и дискусия с представители на международните научни среди, бизнеса и правителството. Конференцията е един уникален шанс за интерактивен и професионално ориентиран диалог между участниците, както и за създаване на бизнес контакти.

Българската асоциация за геотехническо и тунелно строителство (БАГТС) е национално доброволно сдружение с нестопанска цел на юридически и физически лица от областта на геотехническото и тунелното строителство, което защитава и представлява интересите на своите членове и на бранша като цяло.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини