ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина V, брой 5, септември 2011

LF серията камиони на DAF е отличена с престижната награда Shingo Medallion

LF серията камиони на DAF е отличена с престижната награда Shingo Medallion

Камионите от LF серията на DAF, произведени в Лейланд, Великобритания бяха отличени с престижната награда Shingo Medallion. Според списание Business Week тази награда е равностойна на Нобелова Награда в областта на производството.

„Тази специална награда е известна като най-високото отличие присъждано за постижения в производствената сфера. Тя отразява отличната и качествена работа, както и пълната всеотдайност на служителите в производството на висококачествени камиони DAF за всички пазари където холндската маркаприсъства и продава своята продукция“, коментира управляващият директор на завода в Лейланд.

Г-жа Мадиган - Управител на Производствения Институт потвърди, че тази награда е от изключително голямо значение за завода в Leyland, защото той е едва 3-тата Британска компания получила това отличие. Производственият институт е партньор на Shingo prize във Великобритания и Ирландия.

Специланото отличие „Shingo Prize” е основано още 1988г. с цел да обучава, оценява и признава постиженията на организации и компании в техния стремеж да създават култура на постоянно усъвършенстване работата на служителите и ефективен мениджмънт. Наградата е администрирана за първи път от Jon M. Huntsman School of Business при Университета в Юта и е наречена на името на Японския индустриален инженер Dr. Shigeo Shingo, известен като един от водещите екперти по подобряване и оптимизиране на производствените процеси.

Официалното връчване на наградата ще се проведе на гала церемонията по 24–то връчване на наградите Shingo през Май 2012г. в Атланта.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини