ЕЛ МЕДИА - направление СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЕЛ МЕДИА - направление ЕНЕРГИЯ
ЕЛ МЕДИА - направление ИНДУСТРИЯ

ИНФРАБИЛД - Строители списание за инфраструктурно строителствогодина V, брой 5, септември 2011

Интересни предложения за Пловдивския панаир Есен 2011 от ЕВРОМАРКЕТ Кънстракшън

Интересни предложения за Пловдивския панаир Есен 2011 от ЕВРОМАРКЕТ Кънстракшън

И през 2011 година Евромаркет Кънстракшън ще представи редица иновативни решения от водещи световни производители.

За първи път в България ще се презентира новата 9-а серия на Hyundai чрез представяне на един от най-продаваните класове багери, а именно 21-тонния R210LC-9. С внедряване на редица иновативни технологии, Hyundai постига значително повишаване на производителността и намаляване на оперативните разходи.

Очаква се голям интерес към огромния хидравличен чук на водещия японски производител на минна техника Furukawa – F45. Чукът е предназначен за 50-тонен багер и е олицетворение на най-високите надеждност, мощност и производителност в този сектор.

Премиера за България ще бъде най-новият модел багер-товарач Hidromek. В новата серия са внедрени множество нови технологии, като уникалната за класа автоматична скоростна кутия с 5 предавки за движение напред и нов тип мостове ZF, специално проектирани за Hidromek и оборудвани с диференциал LSD (Диференициал с лимитиране на приплъзването). Освен това в новата серия е внедрен ново поколение дизелов двигател на John Deere, осигуряващ по-голяма мощност при по-малък разход на гориво (с новата си подобрена система за използване на изгорелите газове).

Изненада за посетителите на Пловдивския панаир ще бъде представянето на последно поколение съчленен самосвал модел MK 6 на Bell B30 D, който е съобразен с последните европейски изисквания за ниво на вредни емисии. Благодарение на разработената нова система SCR на Mercedes Benz сега машините са по-мощни и в същото време с 5% по-икономични.

Изключително интересен експонат ще бъде и последният модел верижен асфалтополагач на VOLVO – ABG7820B, в който за първи път VOLVO интегрира най-ново поколение двигател Volvo D7, характеризиращ се с по-висока мощност, по-ниско ниво на въглеродни емисии и значителна икономичност. Асфалтополагачът ще бъде оборудван със супермодерна 3D навигационна система на LEICA, която гарантира по-голяма прецизност на полагане и значителна икономичност на работа.

Уникален експонат на Евромаркет Кънстракшън ще бъде телехендлърът Manitou MRT 2150 3D с 3D система за позициониране на товара под нивото на машината – единственият телехендлър, доставян в България, разполагащ с тази функция.

За първи път в България Евромаркет ще представи и кранът Grove RT760, производство на световния лидер Manitowoc Crane Group, САЩ.

С атрактивната си цена и изключителната си компактност голям интерес се очаква да предизвика и специално разработеният модел на Manitou – MT625!

Евромаркет ще презентира и уникалната машина за хоризонтално сондиране Vermeer, модел D36x50. Хоризонталните сондажи позволяват традиционно безизкопно полагане на кабели и тръби с диаметри до 700mm (PE /PVC материал), независимо от почвените условия. На Пловдивски панаир Есен 2011 Евромаркет ще представи и каналокопателят на Vermeer, модел RTX750, който е оборудван с виброплуг и позволява директно полагане на кабели и тръби на дълбочина от 0.90cm. Машината е уникална с възможността да съчетае в себе си виброплуг, багерна и каналокопателна уредба, позволяваща дълбочина на изкопа от 1.20m, независимо от почвените условия.

Освен тези акценти, Евромаркет Кънстракшън ще разположи експонати от техниката на холандската компания за машини за почистване на канали RIONED. Техниката е приложима при експлоатация и поддръжка на канализационната инсталация в централни градски части и ограничени пространства, без да се затруднява уличния трафик и без да се нарушава комфортът на населението.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на Списание ИНФРАБИЛД

още в рубриката

Новини