СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 6, 2017

Двустенен вертикален резервоар за дизел модел GIAN NAP Q110 от Петрус

Двустенен вертикален резервоар за дизел модел GIAN NAP Q110 от Петрус

Петрус е изключителен представител за България на италианската фирма SAVI - производител на резервоари и ведомствени бензиностанции. След последните промени на наредба Н-18 относно съхранение на дизелово гориво Петрус представи на своите клиенти най-новия продукт на компанията GIAN NAP Q110 – двустенен вертикален резервоар. Този тип резервоар е особено подходящ за компании, занимаващи се със строителство или транспортна дейност. Той е направен от първокачествена сертифицирана стомана S235JR, в съответствие с EN 10025-2.2004, с минимална дебелина 3mm. Боядисването е извършено след почистване и обезмасляване. Двата слоя боя издържат на високи температури, като първият е корозоустойчив, а вторият предпазва от външните въздействия и контакт с дизел. Предимствата на нивомерната система и дистанционната връзка с НАП съгласно наредба Н-18 са: непрекъснато точно проследяване на наличното количество в реално време; отчитане на доставките без въвеждане на данни с електронен подпис, по-голяма точност на колонката за зареждане (грешка ±0.5%).

Моделът е оборудван с колонка за дизел с електронна глава модел Tokheim Quantum 110, работеща при напрежение от 380V и дебит 80л/мин. Колонката се отличава с голяма точност (±0.5%) и висок дебит (80л/мин). Оборудването включва и автоматичен пистолет, който изключва притока на гориво при запълване на съда, филтър, маркуч за дизел 4m. Към тази колонка може да бъде монтиран панел за контрол на зарежданията, при които може да следи какво количество гориво е изразходвано от даден служител и с коя машина.

Фирма Петрус е изключителен представител за България на италианската фирма SAVI, един от най-големите производители на резервоари и ведомствени бензиностанции.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини