СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XIV, брой 6, 2017

Мултифункционално алуминиево скеле HOBBY AS300 от Арон България

Мултифункционално алуминиево скеле HOBBY AS300 от Арон България

Арон България е производител на алуминиеви стълби и скелета. Основната дейност на компанията е свързана с продажбата на едро на домакински и професионални алуминиеви стълби и алуминиеви скелета, които успешно се продават в строителни хипермаркети и търговски обекти в България и в чужбина.

В началото на 2017 година Арон България представи на пазара алуминиеви скелета HOBY до 5 метра работна височина, които се отличават със своята функционалност и ефективност, като плановете на компанията са до края на годината да предложи модулни алуминиеви скелета над 7 метра, фасадни алуминиеви скелета и стълби от стъклопласт. Фирмата произвежда висококачествени продукти, отговарящи на европейските норми. Всички продукти преминават тестове в лаборатория и са придружени със сертификат, като отговарят на европейския стандарт EN131 с издръжливост до 150 кг.

Скелето HOBBY AS300 е изградено от две мултифункционални шарнирни стълби с по 5 стъпала, които дават допълнителни възможности за функционалността на скелето: отделно като обикновенни стълби, всяка със свой стабилизатор; дава възможност да се използва скелето в сгънато положение, при по-ниски височини за работа; бърз монтаж без инструменти; платформа, която може да се регулира на височина; възможност за използване на скелето по стълби или задигнати места; идеално алуминиево скеле за работи на закрито и на открито (при нормални атмосферни влияния); колелa за лесно придвижване.

Технически характеристики: Стъпала: 2х10бр.; Височина на скеле: 3000mm; Максимална височина до платформата: 2500mm; Максимална работна височина с човек: 4000mm; Размери профил крака: 24х63mm; Размери профил стъпала: 30х30mm; Размери на работната платформа: 500х1500mm; Товароносимост: 200кг.; Тегло: 26 кг.

Прелисти броя

още в рубриката

Новини