СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина XII, брой 4, 2015

Ес Ви Ко България завърши проект със Sensata Tehnologies

Ес Ви Ко България завърши проект със Sensata Tehnologies

Ес Ви Ко България се включи в реализирането на проекта на Sensata Tehnologies България, с доставката на системи за димоотвеждане и естествено горно осветление. Компанията участва в изграждането на ново предприятие разположено в с. Царацово, край Пловдив. Фирма Ес Ви Ко България за пореден път се доказа като коректен и успешен партньор в осъществяването на големи инвестиционни проекти. Българското дружество е официален представител на френския производител Adexsi Group (Hexadome & Souchier) в България. Adexsi е един от водещите производители на световния пазар на системи за осветление, противодимна и естествена вентилация. Ес Ви Ко България е бързоразвиваща се фирма, която се е доказала като успешен партньор при реализирането на различни проекти.

Проектирането и изпълняването на димоотвеждащи системи, изборът на конкретни устройства е изключително отговорна задача. Продуктите трябва да отговарят на изискванията на EN 12101-2 и в същото време да задоволят желанията на инвеститорите и съответно на архитектите за естетичност, практичност и ефективност. Фирмата предлага на клиентите си интегрирани решения за димоотвеждане и приток на свеж въздух за всеки тип сгради. Разполага с пълна гама от: куполи за горно осветление, противодимна и ежедневна вентилация; фасадни апарати за димоотвеждане и приток на свеж въздух; контролни системи с пневматичен, електрически или ръчен механизъм и димни завеси. Надежността на предлаганите инсталации се гарантира от съответствието на съоръженията със стандарта EN 12101 – 2. Доказателство за качеството на продуктите са многобройните реализирани проекти.

Съвместната работа с Ес Ви Ко България позволява получаването на оптималния баланс между цена, ефективност и качество. Това е необходимо условие за едно адекватно и срочно изпълнение на строителството. Компанията е известна с дейността си на българския пазар и работи активно на всички етапи при реализацията на определен строителен проект. Добре развитата структура на Ес Ви Ко България позволява активни действия още на етапа на проектиране на системата, определяне на нейните параметри, предлагане на комплексни решения и детайли.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини