СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 1, март 2012

КСЕЛА България с увеличение на продажбите на клетъчен бетон YTONG

КСЕЛА България с увеличение на продажбите на клетъчен бетон YTONG

Отминалата година беше изпълнена с многобройни предизвикателства за всички. Въпреки спадът в строителството КСЕЛА България постигна двуцифрено увеличение на продажбите на клетъчен бетон YTONG, спрямо предишната година, благодарение на своите партньори и новата си търговска политика.

Съществено нарасна и търсенето на допълнителните продукти YTONG – щурцове, коритообразни блокчета, лепило и инструменти за работа с клетъчен бетон, улесняващи работата и подобряващи качеството на строителството. През изминалата година започна производството в България на новия продукт - YTONG extrA+, притежаващ ненадминати от никой друг масивен строителен материал топлоизолационни възможности. Стартира изграждането и на първите жилищни сгради с YTONG extrA+ във Варна, Банско, София и др. градове.

През 2011 г. започна строителството и на редица административни и търговски сгради с продуктите YTONG, като един от мащабните проекти, чието строителство продълважа и през настоящата година, е MALL България, София.

Миналата година КСЕЛА България разшири своята програма за обучения и консултации за строителство с YTONG, като повече от 550 проектанти, строителни фирми, инвеститори и други специалисти взеха участие.

През 2011 г. YTONG представи подобрената си и модерна интернет страница, съчетаваща в себе си лесно и бързо откриване на информацията, добра комуникация, стилна и изчистена визия.

Заводи за производство на автоклавен клетъчен бетон в България има в София и в Добрич. Поради многобройните си добри качества YTONG е предпочитан строителен материал от специалистите в цялата страна за изграждането на жилищни, административни, селскостопански и производствени сгради.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини