СТРОИТЕЛИ - строителна техника, материали, технологии, инструментигодина IX, брой 1, март 2012

Предстои откриване на първия lifestyle център

На 17 януари 2012 г., в София, се проведе съвместна пресконференция на инвестиционна компания Пи Ел Ейч, част от Планекс Холдинг, и GVA Sollers Solutions, на която се представи най-новият проект на компанията – първият по рода си в страната lifestyle център за майки и деца – “Mam’s & me center VIVA”. Той предлага както отлични условия за работа на своите бизнес партньори, така и уникални удобства и уют на своите бъдещи клиенти.

Първият по рода си мол “Mam’s & me center VIVA” е резултат от продължителни пазарни проучвания на нагласите на потребителите за това какъв тип проект би запълнил липсващата пазарна ниша и би удовлетворил разнообразните изисквания на потребителите, които са презадоволени от наличието на търговски центрове тип „мол” в града.

Mam’s & me center VIVA е част от жилищния комплекс „Вива”, ситуиран в кв. „Левски”, Варна. Търговският център е позициониран стратегически и се намира в непосредствена близост до кръстовището на бул. „Осми приморски полк” и бул. „Васил Левски”.

Лайфстайл центърът разполага с над 5000m2 РЗП. По план са предвидени 35 магазина и 3 заведения, като помещенията са разположени на три етажа и проектирани така, че да отговарят на желанията и възможностите на различните наематели – с площ от 25m2 до 200m2. Изграден е и подземен паркинг за удобство на клиентите.

Предназначен за майките и техните деца, търговският център ще предлага разнообразие от магазини, съчетани с ресторант, кафе, детски център, фитнес и йога център, зала за танци, учебни центрове, специализиран клуб за майки, книжарница, банка, лекарски кабинет, аптека, химическо чистене, пункт за информация, плащане на битови сметки и други. Основната концепция на lifestyle центъра е уникална за българския пазар и цели да предложи удобен микс от предлагани продукти и услуги, в комбинация с добавена стойност и възможност за приятно разтоварване за родителите и весели занимания за децата.

Инвестицията и мениджмънтът на “Mam’s & me center VIVA” са поети от управляващото дружество Пи Ел Ейч Инвест, строител е Планекс Холдинг, а консултант по отдаването на търговските площи е GVA Sollers Solutions. Официалното откриване на обекта е планирано за пролетта.

Прелисти броя

  • Прелисти този брой на списание СТРОИТЕЛИ

още в рубриката

Новини